Planerar kök

2012-05-08 @ 20:55:28

Eftersom vi har rivit ur köksinredningen så är det hög tid att börja planera hur vi vill att köket ska se ut när det är färdigt. Vi tycker att det var för lite förvaring som det var tidigare plus att vi varken gillar köksluckorna eller bänkskivorna.

Igår köpte vi nytt kakel plus att vi gjorde en beställning av nya bänkskivor. Det ska bli såååå spännande att se hur det kommer att bli. Vi får dock avvakta det fullständiga resultatet då vi ska invänta skatteåterbäringen innan vi köper fler köksskåp. Vi vill ju byta skåpluckor också så priset kommer antagligen att dra iväg. Kruxet är att vi har kollat köksskåp och luckor/lådor på Ikea, men de skåp som vi har just nu är från någon annan tillverkare. Jag hoppas att det går att kombinera på nåt smart sätt.

Det är nästan olidligt i veckorna. Längtan efter helgen och att få åka till huset för att renovera är total!! Det ska bli spännande att se hur det ser ut när vi kommer till huset i helgen. Golvet slipades färdigt igår och idag har pappa varit där och grejat samt att han ska dit imorgon. Nästa vecka kommer svärfar för att dra en hel del el samt jorda befintliga dragningar.

De här köksluckorna är vi inne på. Vad tycks?

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback