Lön för mödan

2013-08-15 @ 15:34:00

Nu har mäklaren varit här och kollat på vårt hus. Hon blev flera gånger förvånad över vad vi har gjort. Det var nämligen samma mäklare som sålde huset till oss. Hon kom väl ihåg hur det såg ut vid försäljningen. Framförallt verkade hon gilla altanen, att vi öppnat upp mellan kök, matrum samt vardagsrum. Hon reagerade även på att källaren kändes fräschare. Och tacka för det, alla avlopp är ju bytta.

I mitten på nästa vecka kommer vi få den slutgiltiga värderingen. Men som det såg ut nu utan att hon räknat på det, så verkar det bli en ökning av värdet på ca 300.000:-. Det är inte dåligt gjort av oss efter endast ett drygt års arbete.

Jag är nöjd! Nu ser jag fram emot att få allt på papper. Sen blir det att söka bygglov och snacka med banken. Det ska bli sååå kul när bygget äntligen drar igång här hemma. Även om det dröjer ett par månader till.

 

 

Dags att värdera huset

2013-08-13 @ 13:11:00
Om två dagar kommer en mäklare hit för att värdera vårt hus. Jag är lite nervös, men det ska bli roligt att se hur mycket allt vårt slit har lönat sig.


Jag har skrivit ihop en lista på allt jag kan komma på att vi har gjort här hemma.

 

 
 

 

 

 
 
 
 

 

Jag blir lite imponerad över vilken fart vi hade under 2012 faktiskt. Och gissa om jag blev laddad inför vår planerade tillbyggnad. Nu får vi hålla tummarna för att huset blir uppvärderat så pass mycket som vi önskar att det ska bli.