Marklov - check!

2013-12-31 @ 11:14:53
Dagarna innan jul kom brevet vi väntat på - marklovet är godkänt!

Nu är grävare ordnad och efter helgerna kommer det dra igång. Nu håller vi tummarna för att det går att gräva på vår tomt. Det finns risk för att det bara är berg under gräsmattan och då är det ganska kört.

Måste säga att jag äntligen ser något positivt med att det är så milt väder den här vintern. Hade det varit en vargavinter hade vi behövt vänta med grävningen till i vår.
Fler bilder

2013-12-02 @ 10:25:00
Kors i taket! Jag lämnade inte ens den resterande tapetseringen till idag som jag tänkt.. Jag gjorde klart allt igår! När barnen somnat hade jag fortfarande energi kvar att göra av med så jag drog fram alla grejerna och upptog jobbet där jag avslutat tidigare under eftermiddagen.
 
Nu är det klart! J är helnöjd med resultatet. Det är inte jag.
- Jag blev så nöjd med denna vägg så ny tycker jag de andra väggarna ser tråkiga ut. Vi får väl se om jag lyckas övertala J att vi även ska tapetsera om resten av rummet också! Jag ska vara klura ut nåt förslag som han bara inte kan säga nej till.
 
Så hjälp mig! Vad tycker ni skulle vara snyggt att kombinera till dessa tapeter?
 
(Ursäkta den dåliga kvalitén på bilderna. Korten är tagna med min iPhone som är inne på sista refrängen)
 

Tapetsering

2013-12-01 @ 18:37:00
I det senaste inlägget skrev jag att tapetseringen skulle fixas ganska snabbt då vi inte kunde leva allt för länge i det kaos som var. Det slutade med att möbler etc flyttades tillbaka och sedan har vi levt med spacklade väggar i ca en månad.
 
Fram tills idag. Idag var den första helgdagen på en hel månad som ingen i familjen hade match eller någon annan aktivitet inbokad. Så mitt bland 1:a adventsbestyren satte vi igång att tapetsera.
 
Eller ja.. Nu ljög jag. J hade match kl 17, så när det var dags för han att åka iväg fick jag avsluta mitt jobb för att istället börja laga middag åt barnen.
 
Ambitionen är att tapetsera klart imorgon. Men om jag känner mig själv rätt så har jag väl en massa andra saker som måste göras då. Jag måste bättra mig när det gäller självdisciplinen.