Bättre sent än aldrig

2013-01-25 @ 15:10:09

Jag har märkt att jag är dålig på att lägga upp bilder på en del slutresultat här hemma. För sisådär 3 månader sedan så gjorde jag ett eget vinställ som integrerades i köksinredningen. Visade en bild medan jag höll på och konstruera vinstället.. Men sen blev det inte mer.

Jag har använt mig av sockelbitar som blev över från när vi satt in nya socklar i köket samt lite hörnlister och reglar. Helt enkelt bara spillvirke. Hålen gjorde vi med hjälp av en dosfräs.
Kvällsfix

2013-01-15 @ 01:30:39

Ikväll har jag pysslat med lite allt möjligt. Jag har t.ex tapetserat inne i vårt väggskåp och sen grundmålat en tripptrapp-stol och en förvaringskombination. Längtar till jag får tid till att måla klart grejerna. Vem vet... Kanske redan imorgon??


Mot färggladare tider

2013-01-14 @ 11:40:10

Som jag skrev tidigare så var det så otroligt roligt att jobba med färger när jag gjorde om äldsta dotterns rum. Hennes färgglada rum gjorde helt enkelt att jag tröttnade på allt det vita, lantliga i resten av huset också. Allt har sin tid.. Och man kommer väl till ett skede då man tröttnar - även på sånt som man varit störtförtjust i tidigare.

Förra veckan satt jag och tittade på stolar på olika webbsidor. Fastnade tillslut för några gröna, mer moderna stolar. Trodde aldrig att J skulle gilla dem.. Men när jag visade dem för honom så utbrast han "Jäklar vad tuffa!" Det hela slutade med att jag lade ut en del av våra matsalsmöbler etc till försäljning och sen åkte vi och köpte stolarna samt ett nytt matsalsbord. Vi ville ha 10 stolar, men det fanns bara fyra kvar. Så nästa vecka får vi hämta de resterande.

Så nu, ni kära läsare, blir det förändring här hemma. Bort med det vita - in med allt möjligt som vi tycker är snyggt, roligt och aningen modernt? :)