Garderobsplanering

2014-07-18 @ 23:37:26
Idag har vi varit och köpt innerdörrar till utbyggnaden. Två sovrumsdörrar samt en badrumsdörr. Vi tittade även på ytterdörr till entrén och till förrådet, men vi har inte riktigt bestämt oss vad vi ska ha där. På vägen hem stannade vi och åt middag på Ikea. Därefter passade vi på att titta lite på garderober till vårt kommande sovrum. Vi är väldigt överens om hur vi vill ha det, så när vi kom hem satte vi oss framför datorn och Ikeas garderobsplanerare för att sätta ihop just de garderoberna vi vill ha. Just garderober är ju jätteviktigt att man har som man vill. Hittills har vi haft alldeles för lite klädförvaring, vilket gör både mig och J galna. Jag har lite kläder i en 50cm bred garderob inne i vårt nuvarande sovrum, lite i en byrå utanför vårt sovrum, samt klänningar i en garderob i äldsta dotterns rum. Tänk er hur det är när man ska leta fram nå vettiga kläder på morgonen! - spring fram och tillbaka!
 
Såhär har vi planerat våra garderober. Det är två stycken 100 cm garderober med skjutdörrar, sedan en 50cm garderob med spegeldörr. Tyvärr kommer vi inte kunna fylla hela utrymmet med garderober, men det ska vi lösa på något sätt.
 
 
Såhär har vi tänkt oss att det ska se ut invändigt. J's garderob till vänster. De andra två blir mina, varav den smala till höger kommer vara avsedd för klänningar. Lådorna högst upp i den mittersta garderoben är lite dåligt placerade, men jag orkade inte ändra det då Ikeas planeringsverktyg inte är det enklaste. Det här ska vi nog bli riktigt nöjda med !
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback