Garderobsinredning

2014-08-31 @ 01:10:12
Ja vi var som sagt in till Ikea idag (eller igår eftersom klockan är över midnatt). Vi köpte inredning till våra garderober samt inredning, dörrar och handtag till lilla M's garderob. Stommen till lilla M's garderob fyndade jag på fyndhörnan när jag var in till Ikea och käkade lunch härom veckan. Det var 50% rea på stommen vilket gjorde att jag helt ensam kämpade in den i bilen. Vi hade inte planerat att köpa en ny garderob till lilla M ännu, men man får passa på när det är extra billigt.

Nu ikväll/inatt har vi gjort klart allt med lilla M's garderob.

Efter att vi satt upp taklister ska vi nog sätta en list på ovansidan av garderoben så den går hela vägen upp till väggen.

Vi skruvade även upp en del inredning i vår garderob. Det saknas en del saker som ska skruvas ihop och skruvas fast imorgonkväll.


Som vanligt när man är på Ikea så köper man en hel del saker som man inte tänkt köpa. Denna gång blev det bland annat ett minikök samt en sänghimmel som vi satte över köket. Lilla M var störtförtjust i miniköket i lekhörnan på Ikea så hon kommer nog bli överlycklig när hon ser att hon fått ett eget imorgon.




Kommentarer
Postat av: Sofia Hiller

Satt och googlade på renovering och då dök din blogg upp, vart glatt överraskad :-) Va långt ni hunnit!! Vi får komma och titta nån dag och få lite renoverings tips av er :-)

Svar: Vad kul att du hittade hit! Absolut måste ni komma och titta snart. Kaffebryggaren står redo :)
Sanna Stenberg

2014-09-20 @ 19:09:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback