Ordning och reda!

2014-01-06 @ 20:12:47
Phu! Gissa om helgen har varit slitsam!?

Varje ledig stund har vi spenderat i källaren. Antingen både jag och J tillsammans, eller en av oss medan den andre roat barnen. Lördagen gick till att bygga hyllor. Det var inte det lättaste med tanke på att det var rätt trångt pga alla grejer som stod precis överallt!

Söndagen gick till att rensa och ordna till det på hyllorna och i lådor. En hel del har vi lagt i "kasta-lådor". Det blev även en sväng till en återvinningsstation med massa kartonger och tidningar. Idag, måndag, har vi röjt upp i det stora rummet där vi nu endast har möbler som inte används. En del av det ska kastas (när vi orkar ta oss till stora återvinningen). Det blev även en till sväng till lilla återvinningsstationen med papp, kartong och plast.

Dessutom har vi tvättat och hängt fyra maskiner tvätt idag. Samt tagit reda på massa tidigare tvättade kläder som legat och väntat på att bli upphängda i garderober sen innan jul.

Ja... Det ska bli skönt att börja jobba imorgon igen. Ledigheter tar kol på en när man sliter på det här sättet.



Högtalarna och mixerbordet ska ställas undan i det andra rummet. Jag har inte tillräckligt med muskler för att fixa det så J får göra det ikväll. Det bästa (förutom att få ordning) är att det finns massa plats kvar! Tre stora plastlådor stor t.ex fortfarande tomma.


Lilla hallen sett från källartrappen. I skåpet till vänster har jag alla mina målargrejer. Till höger är verktygsbordet.



Här i stora rummet var det fullt med allt möjligt tidigare. Vi hade en gång mellan alla saker för att ta oss till tvättstugan. Nu är alla grejer sorterade. Det som inte slängts ligger på sin plats på hyllorna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback